Lackering

 Vi gör ditt blåsinstrument unikt!
Vad sägs om att få Louis Armstrong på trumpetklockan? Eller kanske en helt custom-designad saxofon? 

Genom ett samarbete med den mycket kunnige och professionelle lackeringskonstnären Mikael Finsberg har vi arbetat fram en teknik som gör det möjligt för dig som blåsare att helt och hållet själv få bestämma hur just ditt blåsinstrument skall se ut.

Lackering av blåsinstrument har länge varit en mycket svår och vansklig process, då instrumentens konstruktion är mycket komplex och det dessutom varit svårt att få själva lacken att fästa ordentligt på mässingsmaterialet de tillverkas utav. Detta problem har vi nu löst, tack vare Mikael Finsbergs gedigna kunskap och en alldeles ny typ av grundlack som kommit ut på marknaden. 

Mikael Finsberg har tidigare visat sin skicklighet med airbrush genom motivlackering av bl.a. bilar, motorcyklar, mobiltelefoner, golfklubbor och inte minst hjälmar till ishockeymålvakter runtom i landet! 

Kontakta oss på Uffes Blås om du vill veta mer om hur du själv kan få ett helt egendesignat och unikt blåsinstrument!

Missa inte Vintage Corner på Uffes Blås i Deje

Missa inte ”Vintage Corner” en unik avdelning i vår affär, fylld med massor av gamla härliga instrument från tidsintervallet 1930-1980.

Läs mer

Event

Uffes Blås IRL
I Deje, tre mil norr om Karlstad, finner ni vår fullsortimentsbutik och reparationsverkstad. Köpa nytt instrument? Vi har det mesta i... Läs mer »