Vintage Corner

Missa inte Vintage Corner på Uffes Blås i Deje!Välkommen till Vintage Corner! En unik avdelning i vår affär, fylld med massor av gamla härliga fina saxofoner från tidsintervallet 1930-1980 ca. Vi har bl a plockat fram våra egna gamla saxar ur gömmorna, köpt in ett stort antal vintage-saxofoner och har även ett antal fina saxar för försäljning för kunders räkning.

Vi talar alltså om sopransaxar, altsaxar, tenorer och givetvis barytonsaxofoner! Bland de märken du hittar här kan nämnas Buescher, Buffet, Conn, Cousnon, Dolnet, Grafton, Keilwerth, King, Martin, Selmer, SML, Yamaha, Yanagisawa, m fl. Här hittar du garanterat en saxofon utöver det vanliga med t ex den gamla härliga honungsgula lacken, den rätta patinan och det goa fylliga soundet. De flesta av våra instrument är nyrenoverade och i de fall vi inte hunnit med ditt önskade instrument kan du givetvis medverka vid valet av klaffskinn mm vid renoveringen hos oss.

Vi vill också passa på att tipsa Dig som letar efter en speciell saxofon från en viss tidsålder, att kontakta oss. Vi har genom åren erhållit många goda kontakter och har goda möjligheter att skaffa fram just det instrument som du är intresserad av.

Funderar du på att sälja ditt instrument? Vänd dig med förtroende till oss. Vi köper in begagnade instrument och säljer även instrument för kunders räkning.

Missa inte Vintage Corner på Uffes Blås i Deje

Missa inte ”Vintage Corner” en unik avdelning i vår affär, fylld med massor av gamla härliga instrument från tidsintervallet 1930-1980.

Läs mer

Event

Uffes Blås IRL
I Deje, tre mil norr om Karlstad, finner ni vår fullsortimentsbutik och reparationsverkstad. Köpa nytt instrument? Vi har det mesta i... Läs mer »