Orkestrar

Sponsrade Brassband

Axxon Brassband

Axxon Brassband

Bandet startade våren 2012 och är ett regionalt Brassband i Västra Götaland för ungdomar mellan 14–25 år. Axxon Brassband administreras genom ett samarbete mellan Åmåls musikskola och kulturskolan i Uddevalla. År 2013 vann bandet tävlingsdivision 2 vid Svenska Brassbandfestivalen i Värnamo och Uffes Blås AB var hela vägen med och sponsrade verksamheten med bl.a. instrument och musiktillbehör. Axxon Brassbands huvuddirigent är Andreas Lundin från Göteborg.

Uffes Youth Brassband

Uffes Youth Brassband

Detta är Uffes Blås AB:s brassband för de allra yngsta musikanterna. Barn och ungdomar mellan 8–14 år är välkomna att vara med i bandet. Uffes Youth Brass Band har medlemmar från Åmål/Uddevallas musik- och kulturskolor och bandet deltar varje år i minibrassklassen vid Svenska Brassbandfestivalen i Värnamo. Dirigent för Uffes Youth Brass Band är Bernt Larsson från Uddevalla.

Uffes Blås Brassband

Uffes Blås Brassband

Uffes Blås Brassband är ett projektband med musiker från Västra Götaland och Norge. Verksamheten startade 2006 och bandet har sedan dess deltagit regelbundet vid Svenska Brassbandfestivalen i Värnamo. Åren 2011 och 2012 vann Uffes Blås Brassband tävlingsdivision 1. Inför 2013 satsar man därför på att delta i den högre, och mer prestigefyllda, elitdivisionen. Dirigent för Uffes Blås Brassband är Mattias Hjortlinger från Lidköping.

Missa inte Vintage Corner på Uffes Blås i Deje

Missa inte ”Vintage Corner” en unik avdelning i vår affär, fylld med massor av gamla härliga instrument från tidsintervallet 1930-1980.

Läs mer

Event

Uffes Blås IRL
I Deje, tre mil norr om Karlstad, finner ni vår fullsortimentsbutik och reparationsverkstad. Köpa nytt instrument? Vi har det mesta i... Läs mer »