Referenser

Nyfiken på vad våra kunder eg tycker om våra olika produkter?  Här nedan är några av våra kunders åsikter

Tomas Sahlberg, musiklärare träblås, Alphasaxofonen och kvintfagotten:
"Idag när elever väljer sitt instrument från första början är Alfa-saxofonen perfekt för små händer att spela stor musik på. Tidigare har vissa instrument varit spelbara enbart för vuxna, men med lättspelade och välbyggda Axxon kvintfagotter kan de allra yngsta eleverna också få spela på träblåsinstrumentens konung: Fagotten!"

Bo Egebjer, Artist & musiklärare. Reparationer & service:
"Jag har fått akuthjälp när det verkligen behövts med mina privata instrument och även med kulturskolans instrument och är mycket nöjd"

Teresia Alm – Wermland Opera Orkester/oboelärare. Axxon Oboer:
"Jag använder Axxon oboer i undervisningen och de är verkligen bra och prisvärda instrument för mina elever."

Mikael Roos, brasslärare Motala.- Axxon Brassinstrument

Jörgen Johansson, brasslärare. Axxon Brassinstrument:
"En stor anledning till att jag använder Axxon brassinstrument i undervisningen och orkesterverksamheten, är att jag har varit med och provat ut dem och anser dem vara mycket lämpliga elev-studentinstrument till riktigt bra priser."

Bertil ”Jonas” Jonasson- Musiker: TJ Signature Custom saxofoner:
"Jag spelar själv på Signature Custom altsax och upplever instrumentet som mycket bra. Ett härligt instrument med bra intonation."

Claes Tilly, musiklärare. Jag hade oturen att ramla med min Artisantrumpet, men efter att ni fixat till den blev den bättre än innan!! 

Detta samt jättefin service o bra sortiment gör att jag med glädje vänder mig till er när jag behöver.

Kristian Brink, saxofon, klarinett, flöjt Stockholm.
"Uffes Blås måste vara en av de härligaste butiker jag besökt. Trevlig och kunnig personal som  alltid vill ens bästa. Har köpt både saxofoner och diverse tillbehör från dem. Snabb leverans och och krångelfritt. Härlig vintageavdelning. Mitt i Deje.  Helt otroligt. :) "

Bosse Jansson, musiklärare träblås, 0550 Big Band.
"Jag kan verkligen rekommendera Uffes Blås  Vintage Corner  som hjälpte mig att hitta min  drömsaxofon efter många års letande"

 

Missa inte Vintage Corner på Uffes Blås i Deje

Missa inte ”Vintage Corner” en unik avdelning i vår affär, fylld med massor av gamla härliga instrument från tidsintervallet 1930-1980.

Läs mer

Event

Uffes Blås IRL
I Deje, tre mil norr om Karlstad, finner ni vår fullsortimentsbutik och reparationsverkstad. Köpa nytt instrument? Vi har det mesta i... Läs mer »